HUB Caching
Klik hier voor de uitleg
Cache #9

Gefeliciteerd! Je hebt cache #9 gevonden, Herberg Molecaten! Ontdek snel wat je hier kunt doen..

Lokaal

Een prachtige locatie die niet kan ontbreken. Het mooie landschap en een prachtig landgoed maken het gebied heel aantrekkelijk om te wandelen of om natuurlijk een lekker kopje koffie te drinken bij Herberg Molecaten. Ook is Herberg Molecaten het begin van een veelzijdig wandelpad. Bij de Herberg begint namelijk een Klompenpad. Dit klompenpad loopt voor een groot deel over het landgoed, maar komt ook op andere buitengebieden van Hattem. Dit is echt een mooie toevoeging aan het al zo mooie landgoed!

Regionaal

Molecaten is een landgoed en een landhuis in de gemeente Hattem. Prachtig gelegen in het bos en beschermd als rijksmonument. De naam Molecaten betekent ‘boerderij bij de molen’. Het gebied bestaat uit een aantal boerderijen, een koetshuis, een manege met paardenstallen, een horeca gelegenheid, camping en een watermolen. Wat opvallend is aan het landgoed is het aantal beekjes dat verspreid in het bos ligt.

Extra

Ga het klompenpad eens lopen dan zie je hoe prachtig het landgoed is en kom je erachter hoe veelzijdig de natuur is in Hattem! Ook kun je als de Herberg geopend is eens naar binnen voor een kopje koffie of iets anders.

Vraag

In welke Noord Veluwse plaats (waar je ook een lokale JOGG Caching kan doen) is nog meer een Herberg Molecaten te vinden?

Klik hier voor de puzzel

BUURTSPORTCOACH NODIG?

Neem contact op via:
info@hubhattem.nl
06-18746592