ClubExtra

 

Sporten wordt vaak gezien als iets normaals. Kinderen moeten in beweging zijn om fit en gezond te blijven! Er wordt vaak gezegd dat sporten leuk is, maar wat nou als je altijd als laatst gekozen wordt bij een teamspel, bijna nooit een bal krijgt aangespeeld of het moeilijk vindt om over een balk te balanceren? Misschien kun je je dan voorstellen dat sporten niet vanzelfsprekend is. Voor sommige kinderen is sporten en bewegen in de gymles, laat staan bij een sportclub, helemaal niet plezierig.

Wat is ClubExtra?

Juist voor deze kinderen organiseren we in Hattem ClubExtra. Kinderen die moeite hebben met bewegen, vinden het daarom vaak helemaal niet leuk. Ze zijn misschien niet zo snel als andere kinderen, begrijpen de spelregels niet en zijn vaak bang om iets verkeerd te doen. Voor deze kinderen is bewegen erg goed en bij ClubExtra proberen we ze daarmee te helpen.

We sporten daarom in kleine groepjes en er is individuele aandacht en begeleiding door bevoegde leerkrachten. Hierdoor kunnen kinderen op hun eigen tempo sporten en spelletjes uitproberen, maar dagen we ze ook uit om iets nieuws te doen. Door kinderen op deze manier te stimuleren hopen we dat ze het plezier in bewegen weer terug kunnen krijgen. Door plezier te ervaren, gaan kinderen zich beter voelen en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Algemene informatie

Wanneer:             Iedere maandag (met uitzondering van de schoolvakanties)

Locatie:                Sporthal MFC de Marke

Tijd:                      15:30 uur – 16:30 uur

Doelgroep:

Alle kinderen van 6 – 12 jaar van het (speciaal) basisonderwijs die geen aansluiting kunnen vinden bij een reguliere sportclub.

Groepsgrote:

Max. 8-10 kinderen

Kosten:

ClubExtra is voor kinderen die niet mee kunnen komen met de reguliere sportverenigingen, daar willen we het als opstapje gebruiken en vragen we geen financiële bijdrage.

Kennismaken:

Om uit te vinden of ClubExtra iets is voor uw zoon of dochter, kunnen we altijd een kennismaking plannen. Zo kunnen we bekijken of uw zoon of dochter de aansluiting kan vinden en het plezier in bewegen ervaart!

Meld je aan door een mail te sturen naar:

jbroekhuis@hubhattem.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUURTSPORTCOACH NODIG?

Neem contact op via:
info@hubhattem.nl
0384432880