JOGG-CACHING

Afbeelding: we proberen regionaal één afbeelding te maken die alle websites kunnen gebruiken. Dit is ingewikkeld, elke organisatie hanteert andere afmetingen voor de foto’s.

 

JOGG CACHING
(mag ook een lokale naam dragen, maar dan moet er wel in de tekst een duidelijke verwijzing naar de regio).

Welkom bij JOGG-caching van lokale organisatie: hét buitenspel van gemeente en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde JOGG-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

Hoe werkt het?

  1. Open via onderstaande knop de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 lokale organisatie logo’s.
  2. Navigeer naar een JOGG-cache.
  3. Op elke cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.
  4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache. Dit doe je door op het lokale organisatie logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Een JOGG cache van lokale organisatie ziet er ongeveer zo uit:

Afbeelding: deze worden nog toegezonden. We willen de afbeeldingen nog voorzien van een QR-code naar de uitlegpagina op de website. We willen voorkomen dat een slimmerik door de QR-code te scannen al de eerste cache vindt.

Knop: dit kan ook een tekstvak zijn of een andere manier van doorverwijzen. Het moet in ieder geval sterk opvallen en afwijken van de tekst. Je oog moet er naartoe getrokken worden, zodat duidelijk is dat je hier iets kan doen (klikken).
URL: lokale JOGG-map.

Spelregels:

  • De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de JOGG-cache.
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.
  • Vergeet niet een toffe foto/video te maken en lokale organisatie te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #lokale organisatie en #JOGGcaching. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

 

 

 

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier je eigen gemeente ontdekt! Maar je bent nog niet klaar, je kan ook verder van huis JOGG-caches zoeken! Met onderstaande knop kom je op een landkaart met alle JOGG-caches in de regio Noord-Veluwe.

Heel veel succes en plezier!

Knop: dit kan ook een tekstvak zijn of een andere manier van doorverwijzen. Het moet in ieder geval sterk opvallen en afwijken van de tekst. Je oog moet er naartoe getrokken worden, zodat duidelijk is dat je hier iets kan doen (klikken).
URL: regionale JOGG-map.