HUB Caching 2.0
Uitleg

Na de super leuke en succesvolle HUB Caching van vorig jaar, hebben wij de caches vernieuwt en op verschillende locaties opgehangen. Kortom, een nieuwe uitdaging voor het hele gezin!

Vanaf 26 mei 2023 kun je deelnemen aan onze HUB Caching 2.0: hét buitenspel van Hattem en omstreken! Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde HUB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en beantwoord de vraag. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

Hoe werkt het?

  1. Open via onderstaande link de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 13 HUB logo’s.
  2. Hier is een HUB-cache opgehangen met ons logo en een QR-code (zie het voorbeeldbordje op deze pagina).
  3. Op iedere HUB-cache pagina staat een vraag! Download hieronder de kruiswoordpuzzel en vul de antwoorden in. Kom jij erachter wat het antwoord is? Stuur het antwoord naar info@hubhattem.nl. Stuur je ook een leuke foto mee? Dan kunnen we deze delen zodat iedereen kan zien hoe goed jullie bezig zijn geweest.

Klik hier voor de puzzel
Klik hier voor de landkaart

Wat zijn de spelregels?

  • De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Sommige bordjes kunnen wel een beetje beschut opgehangen zijn.
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

Voor vragen kun je ons altijd mailen via info@hubhattem.nl of ons een berichtje sturen via onze Facebook en Instagram.

Heel veel succes en vooral ook veel plezier!

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Je bent lekker sportief bezig geweest en hebt een leuke fiets/wandeltocht gemaakt door Hattem. Heb je ook het woord gevonden? Vergeet dan niet om het antwoord en een leuke foto te sturen naar info@hubhattem.nl

Veel wandel plezier!