HUB Caching
Klik hier voor de uitleg
Cache #3

Gefeliciteerd! Je hebt cache #3 gevonden, het Hoenwaardse pad! Ontdek snel wat je hier kunt doen..

Lokaal

Een plek die voor iedere Hattemer wel bekend is. Een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Vanaf deze plek begint ook een klompenpad, het Hoenwaardse pad. Heel makkelijk te volgen door te zoeken naar oranje bordjes met een klomp erop. Is wandelen voor jou te ver of vind je wandelen gewoon minder leuk? Loop dan even bij Vadesto Outdoor Adventure naar binnen, hier kun je verschillende fietsen en steps huren. Als je echt een mooi stuk natuur wil zien, kun je ook een kano huren en op het Apeldoorns kanaal varen. Lekker in beweging dus!

Regionaal

Het Hoenwaardse pad is een prachtig pad waar je over de dijk langs de uiterwaarden van de IJssel kunt lopen. Deze uiterwaarden worden gebruikt als droogloop gebied om het hoge water van de IJssel op te vangen. Dit zorgt ervoor dat vogels en andere dieren een prachtige omgeving hebben om te leven! Als je het eerste deel van het Hoenwaardse pad loopt kom je langs het Apeldoorns kanaal. Hier moet je goed kijken, want je kunt hier een bijzondere vogel spotten!

Extra

Ga het klompenpad eens lopen, misschien kom je ons blauw oranje gevleugelde vriendje wel tegen! Ze zijn wel heel erg klein en super snel, dus je moet goed kijken!

Wil je graag het Hoenwaardse pad wandelen? Klik dan hier voor meer informatie!

Vraag

Wat is de naam van het blauw oranje gevleugelde vriendje wat je hier tegen kan komen?

Klik hier voor de puzzel

BUURTSPORTCOACH NODIG?

Neem contact op via:
info@hubhattem.nl
06-18746592