Bijeenkomst: Dat schiet lekker op zo!

Bijzondere bijeenkomst voor sportclubs in Heerde, Hattem en Oldebroek

Ben jij een trainer of coach bij een sportclub? En wil jij dat het nog beter gaat met de kinderen? En dat het voor jou nog leuker wordt? Kom dan op dinsdag 25 oktober aanstaande naar de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. De toegang is dit keer gratis. Maar vol is vol, dus meld je nu aan!

Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.

Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom willen de gemeenten Heerde, Hattem en Oldebroek de trainers / coaches en ook de bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.

De uitvoering op dinsdag 25 oktober 2022 vindt plaats in theaterzaal in MFC De Marke (Daendelsweg 2, Hattem). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur.

De toegang is gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan gemakkelijk via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.

BUURTSPORTCOACH NODIG?

Neem contact op via:
info@hubhattem.nl
038 4432880